Henk is te bereiken op:
06-45 11 98 54

Bomen snoeien

De mooiste bomen zijn ongesnoeide bomen! Waarom moeten ze dan gesnoeid worden vraagt u zich misschien af? Dit komt omdat de bomen in Nederland bijna allemaal een functioneel karakter hebben, dit kan bijvoorbeeld een ethische functie of de begeleiding van een weg. zijn Voor het functionele karakter van de boom is een goede structuur belangrijk.

Omdat veel bomen zijn gesitueerd in de buurt van bebouwing en wegen hebt u ook te maken met onderhoud in het kader van de zorgplicht. Deze zorgplicht kunt u vinden in het nieuwe burgerlijke wetboek artikel 6.162 hierin staat dat elke boomeigenaar de plicht heeft zijn bomen met regelmaat te laten controleren en te snoeien.

HJ Boomverzorging verzorgt dit graag voor u. Voor het snoeien van bomen zijn een tal van methoden, dit is afhankelijk van onder andere de leeftijd van en de soort boom. Enkele door ons gebruikte technieken zijn:

  • Jeugdsnoei;
  • Begeleidingssnoei;
  • Onderhoudssnoei;
  • Knotten;
  • Kandelaberen.

HJ Boomverzorging snoeit de bomen met een hoogwerker of met behulp van klimtechnieken. Na afloop wordt het takhout versnipperd en afgevoerd. De werkplek wordt zorgvuldig opgeruimd opgeleverd.óf

Contactgegevens

HJ Boomverzorging
Velddijk 7a
7451 RJ Holten

06-45 11 98 54
info@hjboomverzorging.nl